100% naturlig pleje

Kroppens egen opskrift

Bacxitium® er en naturlig, skånsom og effektiv plejeserie til sår og hudlidelser til alle dyr. Bacxitium® eliminerer effektivt skadelige bakterier, vira, sporer og svampe på sår og hud og understøtter den naturlige helingsproces. Bacxitium® består af 100% naturlige ingredienser og er derfor skånsom mod dit dyr, din hud og vores miljø.

VIRKSOMT, NATURLIGT OG SKÅNSOMT

Bacxitium® eliminerer skadelige bakterier, reducerer bakterieniveauet i såret og på huden samt bistår den naturlige helingsproces. Bacxitium® indeholder 100% naturligt aktivstof som også bliver produceret af dyrets eget immunforsvar til at eliminere skadelige bakterier. Bacxitium® er helt fri for kemi men er både virksomt, mildt og smertefrit i brug.

Bacxitium®

- Let at anvende

Bacxitium® er ikke blot effektiv og naturlig men også let at anvende i en travl hverdag. Vi tilbyder en række løsninger der er baseret på spray, gel, salve og højtryksspuling, alle designet til at gøre arbejdet så let og effektivt som muligt for dig.

Afspil video

HVAD SIGER VORES KUNDER?

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi svarer på en række af de mest hyppigt stillede spørgsmål angående vores produkter og deres anvendelse.

VIRKSOMT, NATURLIGT & SKÅNSOMT

Naturlig og effektiv hudplejeserie

Anvendelse af Bacxitium® er både virksomt, mildt og smertefrit i brug. Bacxitium® påføres direkte på det berørte område én til tre gange dagligt eller efter behov. Bacxitium® kommer både i en sprayform og i en højtryks spulepose. Spuleposen har den fordel at den desinficerer og renser det berørte område for fremmedlegemer på samme tid.

Få en gratis vareprøve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.