Bacxitium® 250 ml gel til sur stråle & kaviteter ref. 45006

245,00 DKK

Bacxitium® gel er effektiv til desinfektion og rensning af sur stråle, kaviteter/hulrum.

Bacxitium® eliminerer skadelige bakterier og understøtter den naturlige helingsproces. Indeholder et 100% naturligt aktivstof som bliver produceret af dyrets eget immunforsvar. Bacxitium® er både virksomt, mildt og smertefrit i brug.

Anvendelse :

  1. Grundig spuling med vand ved hjælp af vedlagt højtrykspose og studs.
  2. Påføring af Bacxitium® gel i alle kaviteter/hulrum og i strålen. 

Bacxitium® kommer i en gel form, der let kan sprøjtes ind i det inficerede område og beskytter mod nye bakterier udefra. Placer studsen forskellige steder i og omkring kaviteten/hulrum eller strålen, mens gelen let doseres med dit eget tryk på posen.  Gentag behandlingen 1-3 gange dagligt i 10-14 dage. 

NB: Der vedlægges en tom højtrykpose med studs, som kan fyldes med vand og som benyttes til at sikre grundig oprensning af kaviteten inden gelen påføres. Posen kan genbruges. Fyld posen med vand og tryk med fuld håndkraft på posen, placer studsen forskellige steder omkring kaviteten hvorved der spules med højtryk ind i kaviteten. Herefter påføres gelen. Alle produkter der skal benyttes indgår i ovenstående pris. 

Se video her : https://youtu.be/wa2DUTIq0uM

Bliv klogere på vores plejeserie

Sprayflaske

Desinficerende forebyggelse og behandling af muk samt behandling af rifter, bid og sår. Påføres 1-3 gange dagligt.

Spulepose (kaviteter)

Desinficerer og renser kaviteter/ hulrum med højtryksspuling f.eks. sur stråle. Kan også anvendes forebyggende

Spulepose til sår

Desinficerer og renser sår, rifter og bid i dybden med højtryksspuling, evt. efterfølgende sutur. Spuleskjold beskytter dig mod bakterier.

Ben/muk-plaster

Desinficerer og beskytter mod fremmedlegemer for en bedre sårheling på ben. Opbløder også effektivt mukskorper som fjernes inden daglig behandling med Bacxitium spray.

Sårplaster

Desinficerer og beskytter mod fremmedlegemer for en bedre heling af sår, rifter og bid. Efter påsætning af plasteret behandles daglig med Bacxitium spray.

Scroll to Top

Få en gratis vareprøve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.