Bacxitium® ben- & mukplaster til hest - Ref. 45014

75,00 DKK

Bacxitium® ben- og mukplaster er effektivt til behandling af bensår og opbløder mukskorper før daglig behandling med Bacxitium® spray.

Bacxitium® eliminerer skadelige bakterier og understøtter den naturlige helingsproces. Indeholder et 100% naturligt aktivstof som bliver produceret af dyrets eget immunforsvar. Bacxitium® er både virksomt, mildt og smertefrit i brug. Plasteret desinficerer og beskytter mod fremmedlegemer.

Anvendelse: Ved muk behandling, spray Bacxitium® på det absorberende skum, påsæt plasteret og spray mere Bacxitium® i centerhullet på plasteret, lad det sidde i min. 2 timer, gerne natten over. Tag herefter plasteret af og frigør de opblødte mukskorper. Spray herefter Bacxitium® direkte på benet 1-3 gange dagligt i 7-10 dage. Ved sår/rift spray Bacxitium® på det absorberende skum, sæt plasteret om benet og spray mere Bacxitium® i centerhullet 1-3 gange dagligt. Lad plasteret sidde indtil det naturligt falder af eller bliver beskidt.  Påsæt nyt plaster indtil såret er helet.

Se video her ; https://youtu.be/adfBv8XZvjM

Bacxitium® spray

Se link nedenfor til Bacxitium®  spray som anvendes sammen med mukplasteret. Se her:

Bacxitium® 500 ml sprayflaske

 

Bliv klogere på vores plejeserie

Sprayflaske

Desinficerende forebyggelse og behandling af muk samt behandling af rifter, bid og sår. Påføres 1-3 gange dagligt.

Spulepose (kaviteter)

Desinficerer og renser kaviteter/ hulrum med højtryksspuling f.eks. sur stråle. Kan også anvendes forebyggende

Spulepose til sår

Desinficerer og renser sår, rifter og bid i dybden med højtryksspuling, evt. efterfølgende sutur. Spuleskjold beskytter dig mod bakterier.

Ben/muk-plaster

Desinficerer og beskytter mod fremmedlegemer for en bedre sårheling på ben. Opbløder også effektivt mukskorper som fjernes inden daglig behandling med Bacxitium spray.

Sårplaster

Desinficerer og beskytter mod fremmedlegemer for en bedre heling af sår, rifter og bid. Efter påsætning af plasteret behandles daglig med Bacxitium spray.

Scroll to Top

Få en gratis vareprøve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.