HURTIG LEVERING I DANMARK

GRATIS LEVERING VED ORDRER OVER 400 KRONER

Bliv klogere

SOMMEREKSEM HOS HEST

Når sommersæsonen viser sig, ser vi desværre også hyppe angreb at mitter specielt i skumringstiden tidligt om morgenen og om aftenen. Det kan skabe en allergiske reaktion hos heste med medfølgende kløe, hudirritation samt større følgeskader som sår og hudskader. Her hjælper en lang række hjælpemidler; dækkener, tage hestene ind og ud fra stald samt anvendelse af plejeprodukter til afskrække mitter samt afhjælpe denne kløe og irritation.

Kløe og hudirritation

SYMPTOMER PÅ SOMMEREKSEM HOS HEST

Sommereksem forårsaget af mitte angreb ses typisk ved en række mikro stik ved manken, haleroden og under maven ved kønsdele hvor huden er tynd og fri for pels. Her har mitterne let adgang til huden og suger blod og efterlader giften i hesten som kan skabe en allergisk reaktion med kløe og hudirritation til følge.

Det er vigtigt at finde den rette kombination af hjælpemidler for både at forebygge og pleje følgerne af mitteangrebene. Se nedefor hvor Bacxitium kan hjælpe med at lindre kløe og hudirritationer.

PLEJE AF SOMMEREKSEM SAMT FØLGESKADER

Behandlingen med Bacxitium Protection & Repair Gelspray er enkel;
  1. Fjern jord og andre fremmedelementer
  2. Spray gelspray formuleringen 1-2 lag på huden så en tynd hinde kan ses på huden.
  3. Spray 1-3 gange dagligt så længe mitterne er tilstede, gerne inden hesten lukkes ud og når hesten kommer på stald.

Med Bacxitium Protection & Repair gelspray kan du afhjælpe den kløe og hudirritation der opstår efter mitteangreb. Sprayen kan ikke afhjælpe mitteangreb men kan hjælpe din hest når skaden er sket. Sommereksem  hos heste kan umiddelbart virke som en ”lille sag”, men det kan give store problemer, hvis det ikke bliver behandlet rigtigt og i tide. Ved at desinficere og beskytte det inficeret område med Bacxitium Protect & Repair gelspray kan du hjælpe din hest når skaden er sket. Undgå derfor større sår og hudafskrabninger. Hvis du ikke ser en forbedring mod kløe og hudirritation så må du ikke tøve med at kontakte din dyrlægen.

PRODUKTER TIL SOMMEREKSEM

HVAD SIGER VORES KUNDER ?

Pleje af heste