PLEJE AF HUNDE

Alle hundeejere vil på et tidspunkt, opleve at deres hund kommer til skade og der går hul på huden og får et større eller mindre sår, rifter eller bid. Mange overfladiske sår, rifter og bid kræver som udgangspunkt godt behandles hjemme.

Vurdering af sår

Fem gode råd, du kan bruge hvis din hund får et overfladisk sår, rift eller bid.

Fem gode råd, du kan bruge hvis din hund får et overfladisk sår, rift eller bid.

 1. Klip pelsen omkring såret, så såret fritlægges og du tydeligt kan se området. 

 2. Skyl såret med vand for fremmedlegemer; jordpartikler og andet. Her kan der bruges almindeligt lunkent vandhanevand, da det føles mere behageligt. Undlad at gnubbe i såret, når du renser det, men skyld i stedet såret.

 3. Desinficer området med et renseprodukt uden sæbe og klorhexidin, da dette virker lokalirriterende på sårhelingen. Desinficer gerne området 1-3 gange dagligt.

 4. Undgå at hunden slikker i såret.

  Undgå gerne at hunden slikker i såret. Dette kan forhindres ved at komme en krave på hunden eller dække såret til med et dyreplaster. På ben kan der påføres et dyreplaster, en sok eller en forbinding. Hvis forbinding påsættes skal du være opmærksom på at forbindingen skal beskytte såret mod snavs og skidt. Det er derfor vigtigt, at den får lov at blive siddende. Nogle hunde vil forsøge at rive eller bide forbindingen af, og i sådanne tilfælde må den have en skærm på.

  Når hunden skal ud og gå, er det vigtigt at den får en plastikpose eller “sko” ud over forbindingen, så denne ikke bliver våd. En våd forbinding skal af med det samme.  Så husk altid, at beskytte forbindingen i fugtigt vejr.

 5. Tilse såret dagligt

  Tilse såret eller riften dagligt og vurder såret. Hvis sårhelingen er i gang vil såret mindske i størrelse og evt. rødme/hævelse blive mindre. Ser du tegn på betændelse, rødme, varme eller ømhed så bør du kontakte din dyrlæge. I langt de fleste tilfælde vil daglig desinfektion af såret samt beskyttelse af såret med f.eks. plaster/forbinding bidrage til en god og hurtig opheling.

ANVENDELSE OG VIRKNING

Bacxitium virker til:

 • Desinfektion & rensning af sår, rifter og bid
 • Bekæmpelse af infektioner i sår, rifter, bid, bylder, forbrændinger
 • Nedsætte irritation i hud fra udslæt, hot spots, eksem, allergi, rødme, hævelse
 • Daglig rensning af øjne og ører.
 • Tilsættes forbinder/plastre efter operation
 • Bekæmpelse af biofilm i sår.

Bacxitum anvendelse:

 • Kan anvendes til alle pattedyr
 • Kan anvendes til alle hudtyper
 • Sikker i anvendes; er vandbaseret, indeholder naturlige aktivstof, også produceret i immunforsvaret
 • Understøtter den naturlige helingsproces
 • Indeholder ingen steroider eller antibiotika, resistens ikke en bekymring
 • Er fri for doping midler og kan anvendes før, under og efter konkurrencer
 • Sviger ikke, da det ikke indeholder alkohol
 • Overdosering ikke muligt, da Bacxitium kun indeholder naturlige aktivstoffer
 • Let at påføre igennem spray

SÅRPLEJE MED BACXITIUM

Bacxitium renser og plejer sår- og hudlidelser ved at dræbe skadelige bakterier, vira og sporer på få minutter igennem det naturlige aktivstof Chloranol. Dette aktivstof bliver produceret i immunforsvaret hos alle pattedyr til at dræbe bakterier, vira og sporer og er derfor naturligt, fri for steroider og antibiotika. Bacxitium påføres opløses cellemembranen i de skadelige bakterier hvorefter cellen sprænges ved osmolysis indenfor få minutter. Herved dræbes skadelige bakterier på daglig basis og understøtter hermed den naturlige helingsproces. Bacxitium er sikker i brug for din hud, dit dyr og skånsom mod vores miljø.

Behandlingen med Bacxitium er enkel: 

 1. Klip pelsen omkring såret, så såret fritlægges og du tydeligt kan se området.
 2. Skyl såret med vand for fremmedlegemer; jordpartikler og andet. Her kan der bruges almindeligt lunkent vandhanevand, da det føles mere behageligt. Undlad at gnubbe i såret, når du renser det, men skyld i stedet såret. Hvis såret er meget beskidt, kan det med fordel renses med Bacxitium spuleposen designet til sårrens. Se vores spulepose her

 3. Sprøjt Bacxitium spray på såret i 1-3 gange dagligt i 10-14 dage. Allerede efter få dage vil du se en forbedring da sårhelingen understøttes med daglig desinfektion med Bacxitium. Igen anvende ikke

 4. Påsæt plaster/forbind hvis muligt såret for at beskytte mod bakterier udefra og understøtte helingen. Bacxitium aktivplaster kan med fordel anvendes her. Aktiv plasteret har 2 funktioner beskytter mod bakterier udefra og har mulighed for let løbende at desinficere såret med Bacxitium 1-3 gange dagligt igennem tilførselshullet i plasteret. Se vores aktiv plaster her.

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Scroll til toppen

Få en gratis vareprøve

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.