HURTIG LEVERING I DANMARK

GRATIS LEVERING VED ORDRER OVER 400 KRONER

Bacxitium® ben- & mukplaster til hest – Ref. 45014

89,00 kr.

Bacxitium® ben- og mukplaster er effektivt til behandling af bensår og opbløder mukskorper før daglig behandling med Bacxitium® spray.

Bacxitium® eliminerer skadelige bakterier og understøtter den naturlige helingsproces. Indeholder et 100% naturligt aktivstof som bliver produceret af dyrets eget immunforsvar. Bacxitium® er både virksomt, mildt og smertefrit i brug. Plasteret desinficerer og beskytter mod fremmedlegemer.

Anvendelse: Ved muk behandling, spray Bacxitium® på det absorberende skum, påsæt plasteret og spray mere Bacxitium® i centerhullet på plasteret, lad det sidde i min. 2 timer, gerne natten over. Tag herefter plasteret af og frigør de opblødte mukskorper. Spray herefter Bacxitium® direkte på benet 1-3 gange dagligt i 7-10 dage. Ved sår/rift spray Bacxitium® på det absorberende skum, sæt plasteret om benet og spray mere Bacxitium® i centerhullet 1-3 gange dagligt. Lad plasteret sidde indtil det naturligt falder af eller bliver beskidt.  Påsæt nyt plaster indtil såret er helet.

Se video her ; https://youtu.be/adfBv8XZvjM

Bacxitium® spray

Se link nedenfor til Bacxitium®  spray som anvendes sammen med mukplasteret. Se her:

Bacxitium® 500 ml spray – muk & sårpleje ref. 45005

 

-
+