HURTIG LEVERING I DANMARK

GRATIS LEVERING VED ORDRER OVER 400 KRONER

Pleje af heste

Hest

Få gode råd til hvordan du med Bacxitium® kan komme en række sygdomme og følgesygdomme til livs. Bacxitium® er et skånsomt, naturligt og effektivt produkt, der bidrager til det gode miljø omkring din hest.

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Vi svarer på en række af de mest hyppigt stillede spørgsmål angående vores produkter og deres anvendelse.
Ja Bacxitium® er et sår- og hud-produkt serie udviklet til alle dyr.
Bacxitium® anvendes til desinfektion af sår, rifter, bid og andre hudlidelser. Derved sænkes bakterieniveauet i såret/huden og Bacxitium® understøtter dermed den naturlige helingsproces.
Bacxitium® anvendes til desinfektion af sår, rifter, bid og andre hudlidelser. Derved sænkes bakterieniveauet i såret/huden og Bacxitium® understøtter dermed den naturlige helingsproces.
Vi anbefaler spray påføring 1-3 gange dagligt i typisk 7-14 dage eller indtil såret/huden er helet. Jo oftere der påføres per dag jo oftere vil du se virkningen med Bacxitium®. I tilfælde af forværring af tilstanden stoppes behandlingen og der søges hjælp fra en dyrlæge.

Hvorfor virker Bacxitium?

VIRKSOMT, NATURLIGT & SKÅNSOMT

Bacxitium® eliminerer effektivt 99,99% af de skadelige bakterier, virus, sporer og svampe på kroppen på kun 2 minutter. Bacxitium anvender aktivstoffet hypoklorsyre som vha. processen osmolyse sprænger bakterierne efter kun 2 minutter. Aktivstoffet bliver også produceret af dyrets eget immunforsvar til at eliminere skadelige bakterier, derfor kalder vi det kroppens egen pleje. Bacxitium® er helt fri for alkohol men er både virksomt, mildt og smertefrit i brug.

Hvordan anvender jeg Bacxitium?

LET AT ANVENDE – SPAR TID I DIN HVERDAG

Bacxitium® er ikke blot effektiv og naturlig men også let at anvende i en travl hverdag. Vi tilbyder en række løsninger der er baseret på spray, gel, salve og højtryksspuling, alle designet til at gøre hverdagen så let og effektivt som muligt for dig.

Hvor kan jeg finde den nærmeste forhandler?

Find din nærmeste forhandler

Er du på udkig efter din nærmeste Bacxitium forhandler så find du den let her.

HVAD SIGER VORES KUNDER ?

Bliv klogere på

Pleje af heste